Welkom op de site van groep 1/2!projectbrief 5 juni 2018
21 maart 2018

Vandaag hebben de kinderen voor het eerst op het nieuwe speelplein van de kleuters en peuters gespeeld. Ze vonden het super!!!!We zijn vorige week weer met een nieuw thema begonnen .

Projektbrief 4 Pasen, Lente 2018.pdf

We hebben een lentewandeling gemaakt, samen met de peuterspeelzaal. We gingen naar de lammetjes kijken, maar die bleven helaas achter in de wei. De kinderen vonden het toch heel leuk en zongen liedjes van schaapje, schaapje en slaap kindje slaap voor de lammetjes.


 Kerstmis 2017
's Morgens gezellig de kerstboom en de kaarsjes aan in de donkere klas: liedjes zingen, voorlezen.
We hebben een echt kerstdiner gehad in de speelzaal. , met alle kinderen van de school en de volgende dag is het kerstspel opgevoerd. Veel ouders en opa's en oma's kwamen kijken."Sinterklaasfeest op School: schoentje zetten, bezoek Sint en Pieten .
Begin oktober hebben we ons eerste matroosje van dit schooljaar gehaald en daarvoor kregen de kinderen een klassenbeloning. Dit kozen ze uit: op de speelplaats skeeleren, fietsen, steppen.

projectbrief 2 oktober 2017

Bij dit thema hebben we veel activiteiten gedaan: lampions voor Sint Maarten gemaakt, alle aspecten van de herfst bekeken en besproken, veel geknutseld en natuurlijk Sinterklaas en Kerstmis gevierd.
De kinderen hebben met veel plezier aan de opdrachten gewerkt en waren heel betrokken.


Op een stormachtige dag heerlijk met de herfstbladeren gespeeld.Vertellen
Na 6 weken zomervakantie hadden de kinderen weer heel veel te vertellen. In groepjes van 2 of 3 zaten ze tegenover elkaar. Met behulp van een gekleurd kaartje vertellen ze om de beurt. Ze leerden hier het belang van elkaar goed aankijken als je praat.

Klik hier voor meer foto's.


Bij dit thema hebben we veel activiteiten gedaan: de kinderen hebben zichzelf voorgesteld voor de TV, schooltje gespeeld en boekjes gemaakt. Ook is groep 2 met de nieuwe boekjes van de schrijfmethode
 "Pennenstreken" begonnen. Ziet er veel aantrekkelijker uit.
De kinderen hebben met veel plezier aan dit thema gewerkt.